• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wij verwelkomen u heel graag bij HELDEN.

 

Naast de mogelijkheid om in het restaurant te lunchen of dineren, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze (privé) ruimtes, die ook uitermate geschikt zijn voor grote gezelschappen, feesten en partijen.

Voor meer informatie helpen we je graag via maartensdijk@heldenrestaurant.nl

 

 

Locatie Maartensdijk

HELDEN in Maartensdijk opende in 2019 haar deuren in een prachtig pand met een rijke Historie. Een Meer honderd jaar oude boerderij in Maartensdijk, nabij de Utrecht. Een bijzondere locatie voor een bijzonder restaurant! De ambiance heeft veel weg van ‘The Boathouse Café’ in het New Yorkse Central Park. Van binnen is het restaurant geheel gestyled tot een stoer en eigentijds restaurant.

Een bezoek aan HELDEN Maartensdijk staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. Op zonnige dagen kunnen gasten loungen op het grote  terras. Veel ruimte en activiteiten voor de kids binnen en buiten. Dit zorgt ervoor dat de ouders heerlijk ontspannen kunnen eten. Heerlijk relaxen te midden van het groen van de omgeving, maar ook op een ontspannen manier zaken doen, zonder motor geraas en andere stadsdrukte.

Bent u op zoek naar kwaliteit in een ontspannen omgeving, dan voelt u zich bij HELDEN direct thuis.

Openingstijden

Woensdag - Donderdag – Vrijdag 17.00 – 23.00 uur

Zaterdag 11.00 – 23.00 uur 

Zondag 11.00 – 23.00 uur